Regionaal varkensvlees

Varkensvlees rechtstreeks van de boer

Facebook Boer Blom's Farm 

 

Farm Nieuws archief

29-04-2019 - Open dag Boer Blom's Farm

Op hemelvaartsdag 30 mei 2019 houdt Boer Blom's Farm een opendag!

Neem een kijkje op de boerderij en bij de varkens in de weide! Probeer een heerlijk broodje hamburger of barbecueworst. En ervaar onze nieuw geopende boerderijwinkel!

https://www.facebook.com/events/546859129172223/


05-03-2019 - Webwinkel online!

Onze webwinkel is online!

Via de webwinkel kunt u eenvoudig een keuze maken uit ons uitgebreide assortiment varkensvlees producten en pakketten. Bestel snel en eenvoudig!

Kijk ook eens naar het Farm Abonnement dat wij aanbieden!


28-02-2019 - Boer Blom's Farm bezorgservice

Varkensvlees bestellen zonder zorgen? Vanaf nu is er Boer Blom's Farm bezorgservice. In een straal van 20 km rond de boerderij bezorgen wij uw bestelling aan huis.

Wij leveren uw bestelde vleesproducten bevroren thuis, zodat zij gelijk weer in de vriezer kunnen. Hierdoor blijven de producten lang houdbaar.

Voor bestellingen onder de € 50,- rekenen wij € 2,95,- bezorgkosten, daarboven bezorgen wij gratis.

Bezorgdag: Donderdag

Meer informatie: Bestellen & Bezorgen


01-02-2019 - Wettelijke Btw verhoging

Het bestelformulier voor 2019 is online. Hierin hebben wij de wettelijke btw verhoging van 6% naar 9% verwerkt. Dit houdt in dat de prijzen voor Boer Blom's Farm varkensvlees iets zijn gestegen.

Wensen, ideeën of andere invulling van het Farm Pakket kunt u altijd aangeven, dan wel op het formulier of in de mail of app waarmee u bestelt.

Zijn er vlees producten die u niet op het formulier ziet, maar wel interesse in heeft, geef het gerust aan. Dan gaan we ons uiterste best doen hier een invulling aan te geven!